Piikkiön kalustemaalaus on pieni palveluyritys, jossa jokainen idea saadaan lähes varmasti toteutettua. Ole hyvä ja ota yhteyttä jos jokin asia mietityttää?

Väliovien maalaus

Pieni pintaremontti menossa ja väliovet kaipaa uutta väriä? Älä huoli, vanhat väliovesi sekä kaikki perusvalkoiset uudet väliovet voidaan uudelleen maalauttaa nopeasti ja pienellä kulurakenteella kauttamme. Lue lisää..

Kalusteovien maalaus

Vanhat kaapinovet ovat muuten toimivat, mutta värimaailma väärältä vuosikymmeneltä? Kokonaan uudet ovet nostavat kulurakenteen usein korkeaksi ja monesti uusien ovien osto on täysin tarpeetontakin, joten vanhan maalaaminen on erittäin hyvä vaihtoehto! Lue lisää..

Huonekalujen maalaus

Kaipaako vanha lapsuuden leikkipöytäsi uutta maalipintaa tai löysit huonekaluliikkeen alennuksesta oikean mallisen, mutta väärän värisen penkin? Älä huoli, huonekalut voidaan uudelleen maalauttaa nopeasti ja pienellä kulurakenteella. Lue lisää..

Vaihto-ovet

Ajoittain eteen tulee myös tilanteita, joissa vanhaa ei yksinkertaisesti kannata enää korjata maalipinnalla (esim. veden tekemä paisutus ja perusmateriaalin hajoaminen). Näihin tilanteisiin saat kauttamme kokonaan uudet vaihto-ovet juuri sen värisenä kuin haluat. Lue lisää..

Kuljetus

Tarpeen vaatiessa voimme kuljettaa maalaukseen tulevan tuotteenne. Kuljetuspalvelu on mahdollista tilata normaalin maalaustyön ohessa, ole hyvä ja mainitse asiasta kun teet tarjouspyyntöä. Lue lisää..